Skip to main content
 
 

Markeds bedste pris ved totalløsninger

 • DVV Certificeret - Læs mere her
 • 5 års garanti
 • Gratis opmåling Nordjylland
 • Gratis fragt ved køb over kr. 15.000,-
 • CE mærket

 
 

Markeds bedste pris ved totalløsninger

 • DVV Certificeret - Læs mere her
 • 5 års garanti
 • Gratis opmåling Nordjylland
 • Gratis fragt ved køb over kr. 15.000,-
 • CE mærket

Vinduer og døre af høj kvalitet

Vinduer

Køb nu

Facade døre

Køb nu

Terrassedøre

Køb nu

Udestue elementer

Køb nu

Hæveskydedøre

OPMÅLING OG ISÆTNING

Pris-match

Elitevinduer prismatcher alle leverandører på det Danske marked på samme kvalitet.

Vinduer & Døre produceres i mange kvaliteter og derfor kan man ikke sammenligne pris og produkt fra producent til producent, tag derfor altid en fagmand med når du skal vælge Vinduer eller døre. Elitevinduer bruger kun langtidstørret kerne træ af højeste kvalitet med certificering. Beslag – Håndtag- Låsesystemer er fra udvalgte Danske og tyske producenter.

Som en af de få maler Elitevinduer dets Vinduer og døre med 120 My malings tykkelse , og er derfor specielt tilegnet det Danske klima.

Energi tilskud

Vidste du at kan få Energi tilskud til udskiftning af vinduer Link til : Energi ansøgning https://energikoeb.dk/tilskud-vinduer/

Tilskuddet bliver beregnet i forhold til arealet du udskifter , ønsker du hjælp til ansøgning hjælper Elitevinduer & Outdoor gerne.

Obs der kan ikke gives tilskud til nybygning.

Vindue og døre af høj kvalitet

Hvem er vi

Elitevinduer.dk er startet i 2018 og har mange års erfaring med salg af vinduer og døre fra tidligere virke i branchen og valgte i 2020 at gå ind på online markedet. De mange år i branchen har givet os et rigtigt godt indblik i hvad du som kunde ønsker. Vi vægter glade kunder/ service allerhøjest sammen med produkter af høj kvalitet.
Kort og godt vi vil være bedst på alle parametre.

FORDELE VED AT HANDLE DIREKTE MED FABRIKKEN

Handler du med Elitevinduer.dk, er du garanteret mange års erfaring med produktion, udvikling og kvalitetsstyring, så du altid er sikret et godt og solidt produkt. Kombinationen af gode produkter og salg direkte fra fabrik gør, at du som kunde slipper for fordyrende mellemhandlere. Ved at fjerne mellemhandlere, kan vi sælge de samme gode kvalitetsvinduer og døre til en lavere pris, samtidig yde en hurtig service.

Energi rigtige VINDUER som er CE mærket

Vi er medlem af Dansk Vindues verifikation og vi holder hvad vi lover, på alle produkter lover vi 5 års garanti.

Det er en god idé altid at se efter DVV Mærket, da du som forbruger kan kontrollere de korrekte oplysninger vedr. de vinduer, som du ønsker at købe. Nogle vinduesproducenter markedsfører deres vinduer som DVV Godkendt, selvom deres produkter aldrig er testet. Med en DVV godkendt leverandør har du en forsikring gratis med i købet, se mere her: https://www.vinduesindustrien.dk/index.php?id=3174

Når du handler vinduer og døre, findes der flere forskellige kontrolmærkninger og godkendelser. CE-godkendelsen er dog den eneste uvildige godkendelse af døre og vinduer. Bemærk vores fabrik er CE Godkendt.

LAVE PRISER OG KVALITET DER TÅLER SAMMENLIGNING

 • Er du sikker på du får den rigtige kvalitet når du handler Vinduer og døre? Vi leverer kun kvalitet af det bedste Knastfri Kernetræ fra Finland.
 • Vores Hængsler – Greb – låse er kun fra de bedste leverandører i Europa, Primært RUKO og ASSA ABLOY.
 • Elitevinduer.dk vil til enhver tid kunne måle sig med de bedste producenter i den bedste kvalitet og rigtige pris.
 • En billig pris er ikke ensbetydende med en god kvalitet.
 • Du som kunde skal være på vagt når du køber Vinduer og døre, stil de rigtige spørgsmål til din leverandør.
 • Hvilken type kernetræ er det i bruger?
 • ER i medlem DVV
 • ER i CE godkendte.

Elitevinduer.dk ønsker ikke sammenligning med andre online operatører på Vinduer & Døre , men tilbyder markedets bedste pris på det vi leverer, vores service, pris og kvalitet ligger i top og du kan altid kontakte os for uforpligtigende tilbud. Du kan roligt sammenligne vores priser med vores kollegaer i branchen.

 

GLADE KUNDER ER DET BEDSTE VI VED.

Kom og oplev vores Showroom i Frederikshavn og du vil opleve en anderledes uforpligtigende snak omkring dine behov, og vi er ret sikre på vi også kan hjælpe dig med det rette tilbud.

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Har du nogle spørgsmål, brug for rådgivning om dit projekt eller vores produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os!  Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 30293535, e-mail info@elitevinduer.dk

Opmåling / isætning

Kampagne tilbud på opmåling af vinduer i Nordjylland 995,00 Kr hvis du køber sæt af vinduer for minimum 30,000 Kr er opmåling gratis.

Elitevinduer & Outdoor har en lang række samarbejdspartnere til isætning af vinduer og døre til favorable priser. Forhør nærmere omkring et godt tilbud.

Levering i hele Danmark

Du kan hurtigt og enkelt se her, hvor meget det koster at få leveret dine varer.
Fragtfri levering ved køb over 15.000 Kr. Når du har lagt en vare i kurven kan du se din fragtomkostning, Fragtprisen er pr. ordre og ikke pr. vindue eller dør. Prisen for fragt ændres derfor ikke, hvis du lægger flere varer i din kurv.

Levering 799 kr.
Obs! Leveringspris gælder DK fastland inkl. brofaste øer

Få et uforpligtende tilbud