Skip to main content

Hæveskydedøre

Hæve skydedør

Se det store udvalg

MODERNE HÆVE SKYDEDØRE DER SKABER EKSTRA PLADS OG LYS I RUMMET

Skydedøre er en moderne metode til at få mest muligt ud af kvadratmeterne i dit hjem.  Har du ikke meget plads i stuen, men ønsker en udgang til haven/terrassen og samtidig har brug for masser lys? En skydedør vil være det optimale valg for både pladsbesparing og lys indfaldet i din stue.

Vælger du en hæve skydedør, vil grebet hæve døren en smule, hvorefter den skydes til siden i en skinne ved åbning. På den måde optager døren ingen plads, selvom den er åben, i modsætning til en almindelig indadgående/udadgående terrassedør.

Du kan nemt finde en pris på en ny hæve skydedør – vi har faktisk nogle af markedets laveste priser på hæveskydedøre! Som ekstra tilbehør, har du mulighed for at til vælge ventiler og greb med lås for ekstra sikring.

Hvis man har et hus med have til, så er det naturligvis en selvfølge, at man gerne vil have så meget glæde af den som overhovedet muligt. Det gælder både, når det handler om at opholde sig i haven, men også om at nyde udsigten – inde fra huset.

I sådanne tilfælde er der heldigvis en række forskellige løsninger, som man kan benytte. En oplagt mulighed er naturligvis at have store vinduespartier, der giver en masse lys og som desuden giver en god udsigt til den dejlige have. Men man vil jo også gerne ud i haven, så hvorfor ikke forene det praktiske med det behagelige og få installeret en smart skydedør.

Opmåling af nye vinduer

Høj kvalitet er vigtig, når det gælder vinduer, og kvaliteten er blot én af de gode grunde til at handle hos Elite Vinduer. Tilfredse kunder er vores hovedfokus, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du får vinduer der passer.

Levering i hele Danmark

Vi leverer til fastland og brofaste øer, samt øer med eget postnummer.
Bedst & Billigst kan nu tilbyde et større leveringsområde i Danmark. Vi leverer primært din bestilling med et fragtfirma, der har specialiseret sig i vinduesleveringer. Det betyder at beboere på f.eks Bornholm, Ærø, Samsø mm også kan bestille vinduer og døre. Ved mindre øer kan der leveres til nærmeste færgehavn.

Få et uforpligtende tilbud